10. oktober 2019

21. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Kraj
Kongresni center Thermana, Laško
Kontakt

Tanja Malič, (01) 5898 316, zrs@gzs.si

Naročniki računovodskih storitev so vse bolj osveščeni in informirani, zato tudi pričakujejo boljšo izkušnjo sodelovanja. Želijo, da so izvajalci računovodskih storitev vse bolj vpeti v njihovo poslovanje z namenom boljšega in proaktivnega odločanja.

Dobro računovodstvo podjetjem pomaga prepoznati in preprečiti bodoča poslovna tveganja, posredno povečuje naložbe in rast ter soustvarja nove poslovne priložnosti, zato se morajo razvoju globalnega poslovanja prilagajati tudi izvajalci računovodskih storitev s še več vlaganja v kompetence in znanje zaposlenih.

Vse te spremembe so lahko priložnost, ki izvajalce računovodskih storitev spodbujajo k izboljšavam, da še bolje prilagodijo svoje poslovne procese sodobnemu času.

Zato že 21. leto zapored pripravljamo Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ki predstavlja najpomembnejši dogodek za izvajalce računovodskih storitev v Sloveniji. Lansko leto je jubilejni 20. Kongres obiskalo kar 300 udeležencev iz računovodskih servisov in računovodskih oddelkov podjetij iz vse Slovenije.

Ob tej priložnosti vas prav lepo vabiva na dogodek.
Veseliva se druženja z vami! 

Polonca Podgoršek
direktorica ZRS

Aleksander Štefanac
predsednik ZRS

Oglejte si tudi