Pravno obvestilo

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja Gospodarska zbornica Slovenija (v nadaljevanju GZS). GZS je izključna imetnica vseh pravic, kot so določene v Zakonu o industrijski lastnini in Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah. Vsebine, objavljene na spletnih straneh gzs.si so last GZS in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene ter ob predhodnem pisnem soglasju GZS. GZS si pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Pridržki

GZS ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani. GZS ni odgovorna za občasno nedelovanje spletne strani in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz možnosti dostopa do spletne strani ali nemožnosti uporabe informacij na spletni strani.

Na tem spletnem mestu so objavljene tudi nekatere vsebine, aplikacije in povezave na spletne strani drugih ponudnikov informacij. GZS ne sprejema nikakršne odgovornosti za vsebine informacij, ki so jih pripravili drugi ponudniki informacij ter za delovanje aplikacij, spletnih strani drugih ponudnikov informacij in njihovo vsebino.

GZS ne odgovarja za nedelujoče domene, ki so posledica tehničnih težav lastnika spletnih strani, spremembe, ukinitve ali prodaje domene.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

Gospodarska zbornica Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana
T: +386 1 5898 000
F: +386 1 5898 100
E: info@gzs.si

Več o naši politiki zasebnosti