07. april 2020

eRačuni – nuja za uspešno poslovanje podjetij (e-konferenca 14.4.2020)


e-Konferenca

eRačuni – nuja za uspešno poslovanje podjetij

14. april 2020, od 13.00 do 14.30

E Racuni

eRačuni predstavljajo pomemben del digitalizacije poslovanja gospodarstva. S korona virusom se je pokazal še dodatna potreba po odpravi stikov, zato je zanesljivo in varno ePoslovanje med podjetij in partnerji še bolj pomembno.

Povečanju učinkovitosti, cenovni ugodnosti in dvigu kakovosti poslovanja je epidemija dodala še en, popolnoma nov vidik - zmanjševanje zdravstvenih tveganj. Verodostojni elektronski računi so zato ključen gradnik digitalizacije poslovanja v nabavni verigi.

Proračunski porabniki morajo že zdaj, prejemati samo še eRačune preko varnih, verodostojnih poti eIzmenjave, od 1.10.2020 pa morajo vsi dobavitelji preiti na nov eSlog 2.0 eRačun. Vse hitreje se njihova uporaba razširja tudi v gospodarstvu, saj jo zaradi optimizacije poslovanja spodbujajo tako veliki kot mali izdajatelji računov, od telekomunikacijskih in komunalnih podjetij do industrije hrane in pijač ter drugih izdelkov široke potrošnje.

Na spletni konferenci boste spoznali aktualno stanje in usmeritve glede uvedbe, zakonodaje in uporabe eRačunov. Odkrili bomo praktične koristi in dobre prakse ter pokazal kako eRačune najhitreje uvedete v vaše poslovanje. Na spletni konferenci boste spoznali aktualno dogajanje glede eRačunov, kam gredo trendi ter evropska in nacionalna zakonodaja.


Več o konferenci, programu in prijavi si oglejte TUKAJ