27. oktober 2020

eKonferenca GoDigital 2020- Digitalni svet 2020

Vabimo vas, da si rezervirate čas za letošnjo digitalno konferenco GoDigital 2020 - Digitalni svet 2020, ki bo v četrtek, 19. novembra.

Go Digital 2020 800x400px

Vabilo na e-konferenco

GoDigital 2020 – Digitalni svet 2020

četrtek, 19. november
od 9:00 do 14:00

Covid-19 zahteva od podjetij in družb prožnost in pripravljenost, lastnosti, ki bosta pomembni še dolgo po tem, ko bodo javnozdravstvene posledice odpravljene.

Da bi pridobili odpornost, moramo na novo premisliti strategije za digitalizacijo internega poslovanja, prodaje, dobavnih verig, proizvodno avtomatizacijo ... Za tako velike spremembe nujno potrebujemo nova, digitalna znanja in veščine. Umetna inteligenca, ki zagotavlja nove konkurenčne prednosti, podatke kot novo ekonomsko gorivo, internet stvari, ki povezujejo svet na varen način – v izgradnji humane in etične digitalne družbe.

Kakšen je globalni pogled, kaj lahko pričakujemo od ukrepov EU. Kaj moramo postoriti za dolgoročen stabilen gospodarski razvoj in družbe znanja? Ali Slovenija razume potencial digitalizacije in ali bo izkoristila njeno priložnost?

Na konferenci, ki je namenjena poslovnim odločevalcem v podjetjih, vodjem informatike, ponudnikom IKT rešitev in javnemu sektorju, ki sodeluje pri vzpostavljanju digitalnega ekosistema v Sloveniji, lahko pričakujete zanimive vsebine, aktualne teme, najnovejše trende in primere dobrih praks.

Letos bo konferenca GoDigital 2020 izjemoma digitalno in brezplačno!

Konferenco organizira Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS, SRIP IKT Horizontalna mreža in DIH Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Več o konferenci, prijavi na konferenco tukaj >> https://godigital.gzs.si/